Over Ons

Welkom bijHorloge Service Groningen

Horloge Service Groningen is een merk van Chrono Masters. U kunt ons ook kennen van Vintage Masters. Wij bieden reparaties en servicebeurten voor zowel vintage als moderne horloges.

Vintage horloges tikken decennia lang met de eigenaar mee, toch worden ook horloges ouder met de tijd. Bij ons kunt u terecht met uw (vintage) horloge voor een servicebeurt of reparatie. Geef uw horloge de aandacht die het verdient!

Achter de wijzerplaat van een horloge zit een complex mechanisme dat de tijd bijhoudt. In dat uurwerk zitten allerlei bewegende onderdelen. Net als een auto heeft een horloge soms een servicebeurt nodig. Wij raden aan om uw horloge in ieder geval elke 3-5  jaar te laten servicen, zo blijft het horloge in goede staat.

Om u hiermee verder te helpen hebben wij drie gespecialiseerde horlogemakers die zowel met moderne als vintage horloges werken.

Daarnaast bent u ook van harte welkom voor kleinere ingrepen. Denk dan aan een glaasje vervangen, het polijsten van de kast en/of band of een nieuw bandje erop laten zetten. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, we helpen u graag verder.

    Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

      Horloge aanmelden